14.06.2011 г., 20:59 ч.

Срещите ни са само предчувствие 

  Поезия » Любовна
465 0 0

във косите на сънищата
във подреждането на синапсите
в заклинанията на думите
в белотата на съмването
във движенията на булбусите
във проблясъка на съзнанието
в ступора на очакването
във re-entry-то на копнежите

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??