По-добре да си напълно сам,
Раздвоен, със себе си да спориш,
От това – безсмислени истории
Твой „другар“ да каканиже с плам
И да сплетничи без капка срам,
Все да дрънка, гръмко да говори,
Откровен и някак твърде прям,
От което всички твои пори
Тръпнат, сякаш слушаш в хладен храм
Робски притчи, плашещи истории
Оглупял мъдрец да ти говори.
В тези случаи, отлично знам,
Антидотът е да бъдеш сам.
© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados
Рамадан, нали знаеш ползата от влакчетата? Посещенията скачат до небето, също като заЯците, което е забавно. Обяснявам си го с човешкото любопитство.