Сричам любовта си, невъзможната…
в белите тетрадки на снега.
После заличавам разтревожено
тази изповядваща следа.
Стъпките забързани на хората
ще изтрият всичко онова,
дето ти написах пряко волята,
без измами и без чернова…
© Ив Todos los derechos reservados
Очаквам и нови неща!
Поздравления!