7 ene 2021, 1:29  

Старата лента 

  Poesía
241 2 5

 

 

 

Имахме нужда от помощ….

Сами… изтървахме момента…

Трябваше някой да върне

на живота ни старата лента!

 

Да спре на местата където,

събирахме с устни росата…

Където си правихме сутрин кафето

и вързахме в пръстен дъгата…

 

Да задържи на пауза мига,

в който си казахме “да”,

докато ни присвие нещо в гръдта

и скрито изтрием сълза…

 

Да премине набързо през всички мечти

и през всички делнични грижи,

за да видим какво разруши

и направи дните ни сиви…

 

Да спре там, където лентата изтъня

 и се прокъса…

Да я хванем здраво в ръце

и нежно с устни да я залепим 

преди завинаги да се скъса…

© Ангелина Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??