18 sept 2007, 16:09

Старците 

  Poesía
425 0 3
  Старците

Старците са като прелетните птици.
Лятото отлитат във гнездата на селските си къщи,
есента, след гроздобера на лозята,
отново в градовете се завръщат.

Ходят винаги по двойки.

След това единият от тях излита
и повече не се завръща...
Другият остава да го чака,
от мъка побелява... и в лебед се превръща.

© Майк Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??