19 sept 2008, 18:26

Стаята... очаква ме 

  Poesía
1648 0 17
Задъхана...
заставам пред вратата,
нетърпелива вътре,
след ласките от вчера,
прискърцва тишината...

на прага съм
очаквана...

Мислите си подредил
на рафтове,
стиховете цвилят като
вързани коне...
чуваш как
прискърцва тишината

от очакване...

Пристъпвам бяла
в таен свят,
полюшван нежно
в мъжките ръце...

вратата се залоства
... за миг
... небитие.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??