7 nov 2010, 20:58

Стенеш 

  Poesía » Filosófica
518 0 0

СТЕНЕШ


Стенеш

и с въздишка на уста

палиш светещо огниво.

Пепелта издухваш след това,

в облак лек

се стели ежедневието сиво...

 

А прахта остава да рисува

в неизвестен ритъм

всеки стих.

Искаш да си силен,

а будуваш,

искаш да си някой,

а не бих!

 

В сянката

на търсеща виновност

стъпваш по паважа

с тих акорд.

Ти си сам,

навън фриволност.

Само твоят стих

... е още жив...

© Събина Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??