23 nov 2011, 15:27

Стенеща самота 

  Poesía
566 0 8

                                                    Аз

                                                 Аз съм

                                               Сам съм

                                            Със себе си

                                        Съвсем съм сам

                                  Сам със самотата своя

                            Сам  в стаята със самотата си

                        Самата стая е самотна със себе си

              Стените на стаята са изписани със самотата ми

            Стенат стените на самотната стая от самотата ми

      Само стиховете скъсяват стенанието на самотните стени

  Структурираните строфи  се съмняват в стенещата ми самота

   Сразените съмнения се стичат стихийно и смразяват  сакралната ми

                                               С А М О Т А

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??