Nov 23, 2011, 3:27 PM

Стенеща самота 

  Poetry
563 0 8

                                                    Аз

                                                 Аз съм

                                               Сам съм

                                            Със себе си

                                        Съвсем съм сам

                                  Сам със самотата своя

                            Сам  в стаята със самотата си

                        Самата стая е самотна със себе си

              Стените на стаята са изписани със самотата ми

            Стенат стените на самотната стая от самотата ми

      Само стиховете скъсяват стенанието на самотните стени

  Структурираните строфи  се съмняват в стенещата ми самота

   Сразените съмнения се стичат стихийно и смразяват  сакралната ми

                                               С А М О Т А

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??