23 нояб. 2011 г., 15:27

Стенеща самота 

  Поэзия
564 0 8

                                                    Аз

                                                 Аз съм

                                               Сам съм

                                            Със себе си

                                        Съвсем съм сам

                                  Сам със самотата своя

                            Сам  в стаята със самотата си

                        Самата стая е самотна със себе си

              Стените на стаята са изписани със самотата ми

            Стенат стените на самотната стая от самотата ми

      Само стиховете скъсяват стенанието на самотните стени

  Структурираните строфи  се съмняват в стенещата ми самота

   Сразените съмнения се стичат стихийно и смразяват  сакралната ми

                                               С А М О Т А

© Милко Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??