14 jul 2012, 11:55

Стига толкова жаби 

  Poesía » Otra
782 0 9

Сто години се скитах из приказки -

имената си сменяха само.

А все още не знам и се питам

докога все със жаба на рамо

ще се влача по балове скучни

и пантофките си ще затривам,

докога все на мен ще се случва

да заспивам връз грах и коприва?

Сто води се смениха в реката,

ала златната не дочаках…

Е, какво пък - върти се земята

и се сменя зората със мрака,

затова няма да се тревожа,

че unhappy отново е краят -

ще понося магарешка кожа,

а шагреновата ще помечтая.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??