24 feb 2009, 18:25

Стига вече 

  Poesía » De amor
657 0 0

Тътен силен чу се, щом ме отблъсна.
Тътен мощен разтърси моята земя.
Кажи, не усети ли силите природни;
не усети ли болката в моята душа?!

И все пак аз простих ти;
и все пак си казах: "Той не е такъв!"
Повярвах на лъжливите ти думи
и отново покапа от сърцето кръв.

Стига вече! Забрави!
Не ще можеш да ме нараниш.
Опитай! Хайде! Но помни,
че сега теб ще те боли...

© Александра Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??