24.02.2009 г., 18:25 ч.

Стига вече 

  Поезия » Любовна
656 0 0

Тътен силен чу се, щом ме отблъсна.
Тътен мощен разтърси моята земя.
Кажи, не усети ли силите природни;
не усети ли болката в моята душа?!

И все пак аз простих ти;
и все пак си казах: "Той не е такъв!"
Повярвах на лъжливите ти думи
и отново покапа от сърцето кръв.

Стига вече! Забрави!
Не ще можеш да ме нараниш.
Опитай! Хайде! Но помни,
че сега теб ще те боли...

© Александра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??