13 may 2007, 16:24

"Стих" 

  Poesía
501 0 1

Събраха се четири реда във стих -
създадени от ръката на църковно проклятие,
за да опишат живота му.
Един живот, изплакан в четири реда,
Четири реда, събрани във стих,
стих, самотен като припев
на тъжна песен -
събрала в себе си неволно
         цял един живот.

                     13.05.2007

© Гергана Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • какво ли искаш да кажеш-каквото и да е е красиво написано...
Propuestas
: ??:??