13.05.2007 г., 16:24 ч.

"Стих" 

  Поезия
500 0 1

Събраха се четири реда във стих -
създадени от ръката на църковно проклятие,
за да опишат живота му.
Един живот, изплакан в четири реда,
Четири реда, събрани във стих,
стих, самотен като припев
на тъжна песен -
събрала в себе си неволно
         цял един живот.

                     13.05.2007

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • какво ли искаш да кажеш-каквото и да е е красиво написано...
Предложения
: ??:??