Събраха се четири реда във стих -
създадени от ръката на църковно проклятие,
за да опишат живота му.
Един живот, изплакан в четири реда,
Четири реда, събрани във стих,
стих, самотен като припев
на тъжна песен -
събрала в себе си неволно
цял един живот.
13.05.2007
© Гергана Цветкова Все права защищены