В едни очи виждах всичко,
в едни очи аз бях нищо!
Черни очи като мойте сълзи
днес плащам за минали дни!
Наивно се влюбих в тези очи,
истински вярвах, а лъгали са, уви!
Но обичах ги до полуда аз...
навярно бях сляпа за чуждия глас!
А тези очи днес гледат друга,
навярно и тя ги обича като мен...
Надявам се нея поне да не лъжат,
надявам се тя да не страда като мен!
© Дива Самодива Todos los derechos reservados