Човек понякога е удивителен.
Откриваш го във всички срички.
Понякога е въпросителен.
Понякога е две кавички.
Понякога е точка той.
Или цифра, алгоритъм, дроби.
Контрапункт, обрат, развой...
А често е обикновени скоби.
Той може да е многоточие.
Но може и да бъде грешка.
Може да е само- "прочие".
Да е притча, виц и смешка.
Може да е ударение.
Или просто кратка дума.
Да е странно изключение.
Да бъде нещо, трито с гума.
Може да е страница заглавна.
Може да е всяко изречение.
И даже всяка буква главна.
А може и да е... стихотворение.
© Лебовски Todos los derechos reservados