15.09.2017 г., 21:33 ч.

Стихотворение 

  Поезия
880 7 13

Човек понякога е удивителен.

Откриваш го във всички срички.

Понякога е въпросителен.

Понякога е две кавички.

 

Понякога е точка той.

Или цифра, алгоритъм, дроби.

Контрапункт, обрат, развой...

А често е обикновени скоби.

 

Той може да е многоточие.

Но може и да бъде грешка.

Може да е само- "прочие".

Да е притча, виц и смешка.

 

Може да е ударение.

Или просто кратка дума.

Да е странно изключение.

Да бъде нещо, трито с гума.

 

Може да е страница заглавна.

Може да е всяко изречение.

И даже всяка буква главна.

А може и да е... стихотворение.

© Лебовски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??