Стихът ми-
нескопосан,
нешлифован,
неримуван,
но накъдрен
от емоции,
спотаени мисли
и желания,
раздира броните
и проправя
моите послания
към теб,
самата мен
и другите.
Дали ще се превърне
в бляскав диамант
или подритнат въглен,
това е само
избор на четящия.
Нищо лично -
просто химия!
Все пак е
въглеродна комбинация.
© Росилина Хесапчиева Todos los derechos reservados