/Стискам палци и очи -
Малцина са тези, които
могат да си стиснат очите
в шепи./
Сега съм друг:
- И кой въобще ме е отгледал?
Сега съм друг:
- И как?
Скоро
ще престана да се питам „И защо?“
Скоро
пак ще съм различен.
Ще се променям пак, но пак
ще ходя бос през зимата:
по
Твойте стъпки
ще ме греят,
Гея.
© Огрян Орешников Todos los derechos reservados
И никога не питай „И защо?“ , защото понякога просто не трябва да знаем!