12.09.2006 г., 11:53 ч.

/Стискам палци и очи/ 

  Поезия
879 0 1



/Стискам палци и очи -
            Малцина са тези, които
            могат да си стиснат очите
            в шепи./

Сега съм друг:
- И кой въобще ме е отгледал?
Сега съм друг:
- И как?
Скоро
ще престана да се питам „И защо?“
Скоро
пак ще съм различен.
Ще се променям пак, но пак
ще ходя бос през зимата:
по
  Твойте стъпки
               ще ме греят,
Гея.

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Продължавай!!
    И никога не питай „И защо?“ , защото понякога просто не трябва да знаем!
Предложения
: ??:??