14 abr 2008, 11:19

Сто години... 

  Poesía
632 0 7
* * *

Казват - лекувало времето...
Ем.Дикинсън


Сто години ли изминаха в безтебие?!
От днеска - баста!
Искаш ли - ще ме намериш.
Мога да съм даже ласкава.
Мога - Кума Лиса -
лицемерно всеотдайна -
дяволски да те орисам
и да бъде моя тайна.
Мога и да те объркам -
крак във стремето -
вече съм на тръгване.
Лекува времето.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??