4 may 2008, 21:55

Сто мечти. 

  Poesía » Otra
619 0 4
 

Сто мечти

Сняг покри очите на кокиче

и студ го окова във люта зима,

но със сърце на жерав то политна,

заплетено  в косите на момиче,

с бурен вятър в тежка битка влязло

и през сълзи на очите,

не една...

а сто мечти в косите си запазило.

© Радка Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??