13 jul 2013, 19:27

"... сто пъти съжалих..." 

  Poesía » De amor
436 0 0

Капка след капка потъваха в нощта,

капка след капка чезнеше кръвта.

В пропилени сълзи и изгубено време

се превърна ти за мене.

И сто пъти съжалих, че

с тебе продължих.

"Простете ми, ангели от Рая,

но за прошка не ща и да зная!"

Греховете си ги зная наизуст,

споменавам ги всяка вечер преди да заспя.

Претеглила съм вината си

и мога да понеса тежестта ù.

Съдете ме за делата

не заради любовта ми.

И колкото и шансове да ми
дава съдбата пак това ще избера -

да се лутам като слепец без никаква следа.

Пътят е вече начертан.

Как да откажа да се върна там,

там, където свършваш ти?

Мечтите ми се реят в празната стая -

едната я изпраща, а другата посреща.

И връщаме се пак в началото, където

кръвта ми гореща

на мястото на сълзите продължава да тече,

а душата ми студена на жарава се пече.

 

 

© Рокситу Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??