28 oct 2008, 9:43

Стой далече от мен! 

  Poesía » De amor
633 0 5

Бягай далече от мен,

за да не мога да те стигна!

Скрий се добре,

за да те търся дълго!

Не позволявай да те гледам,

после ще си като омагьосан!

Не стой близо до мен,

докосна ли те - изпепелявам!

По-добре да си далеч,

недостижимото е най-желано!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??