28 окт. 2008 г., 09:43

Стой далече от мен! 

  Поэзия » Любовная
620 0 5

Бягай далече от мен,

за да не мога да те стигна!

Скрий се добре,

за да те търся дълго!

Не позволявай да те гледам,

после ще си като омагьосан!

Не стой близо до мен,

докосна ли те - изпепелявам!

По-добре да си далеч,

недостижимото е най-желано!

© МИСИЯ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??