Oct 28, 2008, 9:43 AM

Стой далече от мен! 

  Poetry » Love
601 0 5

Бягай далече от мен,

за да не мога да те стигна!

Скрий се добре,

за да те търся дълго!

Не позволявай да те гледам,

после ще си като омагьосан!

Не стой близо до мен,

докосна ли те - изпепелявам!

По-добре да си далеч,

недостижимото е най-желано!

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??