7 dic 2007, 16:10

Страх ме е 

  Poesía » De amor
2291 0 39
 
Страх ме е, че пак ще се завърнеш,
когато нямам нужда от това.
В живота ми отново ще възкръснеш
и пак ще съм с пречупени крила!

Страх ме е, че няма да успея
отново да те пусна отведнъж.
И чаша вино пак ще ти налея,
(привикнала към тоз нагарчащ вкус)!

Страх ме е, че пак ще те обикна,
когато нямам право на това!
И пак със самотата си ще свикна,
докато тебе чакам във нощта!

Страх ме е, назад да се обърна -
от спомена за тебе ме боли.
Дали живота ми след тебе се обърна,
че пазя най-дълбоките следи?

© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??