15 ago 2015, 20:07

Страх ме е 

  Poesía
670 0 2

 

СТPАХ МЕ Е

 

Страх ме е... от всеки следващ дъжд - 
той лятото... на прах ще го измие...
Ще си тръгне после... като мъж
неверен... И следите си ще скрие.


И аз... как да срещна есента?
Плодът узрял от нея да откъсна,
да му кажа - нямаш ти баща!...
Дъждът... просто... на капки се е пръснал?!
ДТ©

 

 

© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??