26 jun 2015, 22:50  

Страх от края 

  Poesía » Civil
240 0 1
 
Творба - информация

Страх от края

Аз мислех, че съм куражлия...
За кожата си нямах страх.
Но днеска вече аз не крия,
страхувам се, че остарях!

Сега навсякъде заничам,
надзъртам в профил и във фас,
и по шамани взех да тичам,
не съм готов за "оня свят"!

За този свят на мен ми пука,
макар, че той не е добре!
Страхувам се да сгазя лука,
страха и в мене се дере!

А мисля си...туй е нормално!
Навярно  всеки има страх!
Въпроса ми звучи банално,
но като всички станах аз!




© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Радвам се, че толкова сериозен проблем във Вас е предизвикал смях?!
Propuestas
: ??:??