Страхотно е да се събудиш сутрин
в прегръдка на любимия ти мъж
и детска глъч да те засипе
преди да се прокрадне слънчев лъч!
Страхотно е да тичаш боса,
а под краката всичко да боли!
Нали, това си е животът
болезнено, вълшебно да горчи!
Прекрасно е да съхраниш усмивка,
напук на случващото се край теб,
да вдишаш и благодариш за всичко.
Страхотно е да изживееш всеки миг!
© Весела Йотова Todos los derechos reservados