16.12.2022 г., 11:03 ч.

Страхотните неща 

  Поезия » Друга
646 2 0

Страхотно е да се събудиш сутрин

в прегръдка на любимия ти мъж

и детска глъч да те засипе

преди да се прокрадне слънчев лъч!

 

Страхотно е да тичаш боса,

а под краката всичко да боли!

Нали, това си е животът

болезнено, вълшебно да горчи!

 

Прекрасно е да съхраниш усмивка,

напук на случващото се край теб,

да вдишаш и благодариш за всичко.

Страхотно е да изживееш всеки миг!

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??