Dec 16, 2022, 11:03 AM

Страхотните неща 

  Poetry » Other
726 2 0

Страхотно е да се събудиш сутрин

в прегръдка на любимия ти мъж

и детска глъч да те засипе

преди да се прокрадне слънчев лъч!

 

Страхотно е да тичаш боса,

а под краката всичко да боли!

Нали, това си е животът

болезнено, вълшебно да горчи!

 

Прекрасно е да съхраниш усмивка,

напук на случващото се край теб,

да вдишаш и благодариш за всичко.

Страхотно е да изживееш всеки миг!

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??