***
Подгонени страхове
От липсата ти до мен
Тогава – отдавна
Ти изпусна своя шанс
Завинаги
Затварям очи
Стягам душата си
Да изцедя малко сила
***
Горящи парчета минало
Отварям очи
Изгорели черни перли
Дори душата ми дими
Смърди
На несбъднати мечти
***
И отново онзи скапващ страх
От съвършената близост
Близостта на флуидите
Които носят смърт
Сега
© Манифестофутуре Todos los derechos reservados