Mar 26, 2011, 9:45 PM

страхове 

  Poetry » Other
521 0 1

***

Подгонени страхове

От липсата ти до мен

Тогава – отдавна

Ти изпусна своя шанс

Завинаги

Затварям очи

Стягам душата си

Да изцедя малко сила

 

***

Горящи парчета минало

Отварям очи

Изгорели черни перли

Дори душата ми дими

Смърди

На несбъднати мечти

 

***

И отново онзи скапващ страх

От съвършената близост

Близостта на флуидите

Които носят смърт

Сега

© Манифестофутуре All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??