26 мар. 2011 г., 21:45

страхове 

  Поэзия » Другая
520 0 1

***

Подгонени страхове

От липсата ти до мен

Тогава – отдавна

Ти изпусна своя шанс

Завинаги

Затварям очи

Стягам душата си

Да изцедя малко сила

 

***

Горящи парчета минало

Отварям очи

Изгорели черни перли

Дори душата ми дими

Смърди

На несбъднати мечти

 

***

И отново онзи скапващ страх

От съвършената близост

Близостта на флуидите

Които носят смърт

Сега

© Манифестофутуре Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??