7 ene 2010, 20:22

Страхове 

  Poesía » De amor
706 0 0

Твоят поглед строг - но призоваващ,

сърцето кара да блокира,

а пулсът става тъй приканващ,

като червено на корида...

 

Очите ти искрят като огнена жарава,

тя бежалостно изпепелява.

Но има в тях и толкова любов стаена,

силна, искрена, несподелена...

 

Това ли ревностно ти пазиш в тайна,

зад думите на злост и жлъч?

Че любовта ти, обезоражаващо омайна,

плаши те почти до смърт?...

 

Нима не се страхува всеки влюбен

да не бъде жестоко наранен,

но знай, без обич всеки е загубен,

сливат му се нощ и ден...

 

© Мария Харизанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??