7 ago 2007, 11:21

СТРАХУВАМ СЕ! 

  Poesía
527 0 8
Страхувам се от тъмнината.
Светкавиците.
Тъгата.
Омразата.
Завистта.
Страданието.
Черната самота.
Забравата.
Сълзите.
Мълчанието.
Мечтите.
Разочарованието.
Пропиляната въздишка.
Себеотдаването.
Фалшивата усмивка.
Злобата.
Ненавистта.
Погребението.
Смъртта.
Страхувам се!
Нали съм човек?!?
Страхувам се,
но по-малко, когато съм със теб.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??