7 авг. 2007 г., 11:21

СТРАХУВАМ СЕ! 

  Поэзия
563 0 8
Страхувам се от тъмнината.
Светкавиците.
Тъгата.
Омразата.
Завистта.
Страданието.
Черната самота.
Забравата.
Сълзите.
Мълчанието.
Мечтите.
Разочарованието.
Пропиляната въздишка.
Себеотдаването.
Фалшивата усмивка.
Злобата.
Ненавистта.
Погребението.
Смъртта.
Страхувам се!
Нали съм човек?!?
Страхувам се,
но по-малко, когато съм със теб.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??