Aug 7, 2007, 11:21 AM

СТРАХУВАМ СЕ! 

  Poetry
562 0 8
Страхувам се от тъмнината.
Светкавиците.
Тъгата.
Омразата.
Завистта.
Страданието.
Черната самота.
Забравата.
Сълзите.
Мълчанието.
Мечтите.
Разочарованието.
Пропиляната въздишка.
Себеотдаването.
Фалшивата усмивка.
Злобата.
Ненавистта.
Погребението.
Смъртта.
Страхувам се!
Нали съм човек?!?
Страхувам се,
но по-малко, когато съм със теб.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??