28 nov 2006, 23:10

Страхувам се... 

  Poesía
723 0 5
Друг целувам,
от тебе бягам страхлива.
Друг прегръщам,
но без тебе – едва ли щастлива.

Но ти си тръгна,
прогонен от мойте сълзи,
а сега какво те връща,
....мойта усмивка.

               Дали?!

Че плаках, как молех..
ти не разбра,
но нима не те обичах,
и не споделях най–черните ти дни.

Но нима незнаеш,
нима не ти признах,
защо се страхувам, сега?

И безмълвна стоя,
моят път вече не е това...
Ала пак се завръщам,
и споделям твойта съдба.

   Не желая да ме целуваш,
защото адски се страхувам!

   Не ме прегръщай, обич,
макар безумно да те жадувам!

28.11.2006г.

© Надя Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??