19 sept 2007, 23:58

Страхът от ръждясване 

  Poesía
606 0 6
   Страхът от ръждясване

Живеем като ножове ,
извадени от каниите -
с езици наточени,
с погледи святкащи,
вечно забързани,
готови всеки миг
да се забием в отвъдното.
Не живот, а психясване!
Какъв е смисълът,
какво ни движи?

Може би страхът от ръждясване.

© Майк Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??