Sep 19, 2007, 11:58 PM

Страхът от ръждясване 

  Poetry
605 0 6
   Страхът от ръждясване

Живеем като ножове ,
извадени от каниите -
с езици наточени,
с погледи святкащи,
вечно забързани,
готови всеки миг
да се забием в отвъдното.
Не живот, а психясване!
Какъв е смисълът,
какво ни движи?

Може би страхът от ръждясване.

© Майк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??