14 jun 2010, 0:12

Страната на мечтите 

  Poesía » Otra
715 0 1

 

Там, под ясно-синьото небе,

се ширят поляни с цветя.

Там се простира моето царство,

където куклите стават деца.

 

 

 

 

Където феникс в своя полет се рее,

където цветята пеят в росата,

където мечтите стават реалност

и полита в свободен порив душата.

 

 

 

 

Там, сред цветчетата, феи танцуват,

кукленско щастие има за всеки.

Там до безкрай ще съществува

моята душа, окрилена навеки.

© Миглена Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Има градация на чувствата. Първо: "...където куклите стават деца" и после "където мечтите стават реалност". Много е щастливо.
Propuestas
: ??:??