Там, под ясно-синьото небе,
се ширят поляни с цветя.
Там се простира моето царство,
където куклите стават деца.
Където феникс в своя полет се рее,
където цветята пеят в росата,
където мечтите стават реалност
и полита в свободен порив душата.
Там, сред цветчетата, феи танцуват,
кукленско щастие има за всеки.
Там до безкрай ще съществува
моята душа, окрилена навеки.
© Миглена Ангелова Все права защищены