4 nov 2019, 17:24

Странна сила 

  Poesía
720 9 15

Какви субстанции бях пила,

че да се влюбя в теб тогава?!

Каква бе тази странна сила –

да те обичам до забрава?

 

Дали ми чавка бе изпила

ума и бях ли оглупяла

или греда се бе вклинила

в окото ми, до дъно, цяла…?

 

Каква бе тази чудна болест,

че гледах в теб, но ослепяла?

Не виждах липсата на доблест,

душата твоя загрубяла,

 

браздите в тъмно оцветени…

Днес те поглеждам отрезняла,

в сърцето всичко е простено,

а аз съм просто… оцеляла!

 

 

Веси_Еси (Еси)

© Еси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??