14 sept 2008, 23:44

Странно... 

  Poesía » Otra
487 0 2

Стаята - облечена в дрипи.

Денят - подгонено, бездомно псе!

И болката, която безнадеждно се опитва да заспи, но не може -

защото в леглото тясно - тя не може да се побере!

© Петко Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??