14.09.2008 г., 23:44 ч.

Странно... 

  Поезия » Друга
468 0 2

Стаята - облечена в дрипи.

Денят - подгонено, бездомно псе!

И болката, която безнадеждно се опитва да заспи, но не може -

защото в леглото тясно - тя не може да се побере!

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??