Sep 14, 2008, 11:44 PM

Странно... 

  Poetry » Other
489 0 2

Стаята - облечена в дрипи.

Денят - подгонено, бездомно псе!

И болката, която безнадеждно се опитва да заспи, но не може -

защото в леглото тясно - тя не може да се побере!

© Петко Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??